08 June, 2008

Patriotism

Today I went to Hageri's parochial days. And I totally fell in love with Estonian traditional clothes. Again. I used to have Muhu's traditional clothes, but they are too tight and short for me now (I wore them when i was 7...). I asked my granny and she agreed to make me those again for summer festival. Why I like Muhu's the best...beacuse they are just the cutest, in my oponion. I am not affined to Saaremaa at all, to be honest.

http://www.naisteleht.com/laat/images/68_2008041722.jpg

Täna käisin Hageri kihelkonna päevadel. Ja ma armusin Eesti rahvariietesse. Uuesti. Mul olid kuhagi Muhu rahvariided, aga need on nüüd liiga kitsad ja lühiksesed (kandsin neid, kui olin 7-ne...).
Vanaema oli nõus mulle uued tegema suvefestivali jaoks.
Miks mulle meeldivad Muhu riided...sest minu arvates on need lihtsalt kõige armsamad. Ma pole üldse lähedases seoses Saaremaaga, kui aus olla.

Maybe I can wear this over my neck, as a poncho... YOU KNOW I LOVE THIS SKIRT!

Võibolla saaksin seda oma kaela ümber kanda, nagu pontšo... TE JU TEATE, ET MA ARMASTAN SEDA SEELIKUT!

2 comments:

  1. minu arust on see vale, et inimesed kannavad rahvarøivaid kohast, millega nad seotud ei ole

    ReplyDelete
  2. I so like those floral shoes!

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! To be the first one to hear about new posts, updates or giveaways, join Sequin Magazine on Facebook.