11 November, 2012

On these endless autumn nights

A simple autumn look with my favorite color combination - mustard and dark burgundy. I gotta say, although autumn is my least favorite season, there is a certain appeal to it. Plus, I'm so excited for the Black nights film festival that starts tomorrow. I'm all together going to see 28 films, it will be a fun and awesome film marathon.

Sweater - Vintage
Bag | Gloves - H/M
Boots - Colin's
Scarf - Lindex
Skirt - Zara


Lihtne sügislook minu lemmik värvikombinatsiooniga - burgundy ja sinepi toon. Ja ma pean tunnistama, et kuigi sügis ei ole just mu lemmik aastaaeg, olen ma seda järjest rohkem nautima hakanud. Lisaks sellele hakkab homme ka PÖFF, ma ei jõua ära oodata. Lähen kokku vaatama 28 filmi, nii et tuleb mega filmimaraton.

4 comments:

  1. võiksid kirjutada, mis filme vaatama lähed ka :)

    ReplyDelete
  2. Näed imeline välja, armastan ka seda värvikombot.

    ReplyDelete
  3. Võiksid tihemini postidada?

    ReplyDelete

Thank you for leaving a comment! To be the first one to hear about new posts, updates or giveaways, join Sequin Magazine on Facebook.